pátek 3. ledna 2014

OBLÍBENCI Z KOSMETIKY ESSENCE


Kosmetiku ESSENCE mám osobně moc ráda. A dnes bych Vám chtěla ukázat moje oblíbence.

1.  KRYCÍ LAK NA NEHTY S LESKEM- BETTER THAN GEL NAILS
popis výrobce: skvělý krycí lak, který zapečetí tvůj nehtový styling a dodá tvému nehtovému stylingu spoustu lesku a gelový efekt.

Tento lak používám při každém lakování nehtů. Lak pěkně zafixuje a dodá mu gelový vzhled.
BALENÍ- 10 ml
CENA- 65 Kč

2. TUŽKA NA OČI A STÍNY- STAYS NO MATTER WHAT
popis výrobce: nová jumbo tužka na oči je jemná, voděodolná a extrémně dlouhotrvající- vydrží až 16 hodin. Můžeš ji použít jako tužku na oční linky nebo jako oční stíny. Tužka je přesná, jednoduše se nanáší a nerozmazává se.

Tužka je vážně úžasná, má máslovou konzistenci. Používám ji často a na očích vydrží celý den. Tužky jsou v různých odstínech, takže si vybere každý.
CENA- 65 Kč

3. OČNÍ STÍNY- QUATTRO
popis výrobce: čtyři odstíny, čtyři styly. Různé dlouhotrvající textury od sametových až po třpytivé ti zajistí nekonečné množství zábavy a stylingových možností. Sehrané dlouhotrvající odstíny, jednoduše roztíratelné textury- šikovný pomocník na cesty.

Tyto stíny mají perfektní balení na cestování, nezaberou moc místa a zastoupí aji větší paletky. S bází vydrží téměř celý den.
CENA- cca 80 Kč

4. BALZÁM NA RTY GLOW
popis výrobce: jemná textura balzámu hýčká tvé rty a dodává jim barevný nádech- pro jemně zabarvené rty a svěží look. Pro intenzivnější odstín nanes více vrstev.

Balzám je krásně hydratační. Rtům dodá lehké zabarvení a šťavnatost. 
CENA- 60 Kč


Jaké jsou Vaše oblíbené produkty od značky ESSENCE?

Žádné komentáře:

Okomentovat