pátek 10. ledna 2014

BALZÁMY NA RTY


V dnešním článku bych Vám chtěla představit několik mých pomocníků o péči o rty.

1. ESSENCE- KISS CARE LOVE
popis výrobce: jemná textura balzámu na rty obsahuje ricínový olej, takže tvé rty hydratuje a zároveň o ně pečuje. Navíc má balzám neodolatelnou ovocnou chuť a dodá tvým rtům přirozený look.

Balzám je hodné tuhý, rtům dodá jemný barevný nádech. Balzám je vhodná na každodenní namazání přes den. 
BALENÍ- 4 g
CENA- cca 30 Kč

2.BLISTEX- LIP RELIEF CREAM
popis výrobce: unikátní formule, která přináší dlouhodobou hydrataci a okamžitou úlevu pro rozpraskané nebo popálené rty od slunce a při výskytu oparů. Krém se dobře vstřebává, vyhlazuje povrch a zesiluje ochranný film na rtech. Díky své krémové konzistenci a praktickému aplikátoru se balzám snadno nanáší. Obsahuje ochranný faktor SPF 10.

Balzám jsem si koupila na léčbu popraskaných rtů. Balzám rty hezky vyhladí, zacelí prasklinky, zregeneruje a hodně hydratuje. Na rtech zanechává bílý povlak (někomu to vadit).
BALENÍ- 6 ml
CENA- 82 Kč

Další 2 balzámy, které Vám představím jsou z e-shopu http://www.galaxieprani.cz/ .

3. GRACE COLE- BALZÁM NA RTY
popis výrobce: balzám na rty v krásné plechové krabičce s lahodnou ovocnou příchutí.. Zajistí hydrataci a ochranu Vašim rtům po celý den. 

Balzám má opravdu krásné balení- letní s ovocem a svěží ovocnou vůni. Rtům dodá lehký barevný nádech.
BALENÍ- 12 g
CENA- 72 Kč

4. NONIQUE- VEGANSKÝ BALZÁM NA RTY
popis výrobce: přírodní péče o Vaše rty pomocí toho nejlepšího z přírody. Tento vyjímečný balzám na rty poskytuje Vašim rtům jedinečnou ochranu, dlouhodobou hydrataci a zachovává jejich zdravý vzhled. 100 % přírodní balzám.

Balzám má klasické rtěnkové balení. Nezanechává na rtech bílý povlak, má svěží vůni, není zabarvený. Balzám obsahuje malé hrudky.
BALENÍ- 4,8 g
CENA- 65 Kč




JAKÉ JSOU VAŠE OBLÍBENÉ BALZÁMY NA RTY??

Žádné komentáře:

Okomentovat